VELKOMMEN TIL HELLERUDTOPPEN BORETTSLAG

                                                         på toppen av Oslo

                                                   OM HELLERUDTOPPEN


Hellerudtoppen Borettslag ble bygget og innflyttet i to trinn i 1985 og 1986. Borettslaget består av 196 leiligheter, fordelt på 40 2 roms, 82 3 roms og 74 4 romsleiligheter. I 2001 og 2002 ble det foretatt en stor utbygging av loftene i borettslaget. Loftutbyggingen økte boarealet for mange leiligheter med 27 - 48 m2, og gjorde det mulig for familier med mange barn å bli boende i borettslaget.

Du finner oss her 

Borettslaget er inndelt i 8 tun, og består av såkalte småhus og rekkehus i lett blanding. Vi har også et fint Grendehus som beboere og andre kan leie. Grendehuset huser også barnehage, der barn i borettslaget har prioritet. Barnehagen har egen nettside: http://www.hellerudtoppen.barnehageside.no/.

Hellerudtoppen ligger ved skogkanten i Østmarka, ovenfor Trasop og Hellerud, eller "på toppen av Oslo" som vi gjerne sier. Vi grenser dermed til markagrensa, og det gir kort og lett adkomst til lysløyper, turstier og badevann.

Bussrute 69 går til Hellerudtoppen, og den kan benyttes for videre overgang til kollektivnettet via Tveita eller Haugerud t-banestasjoner. Det er ellers kort vei til Tveita Senter, som har et rikt utvalg av forretninger innen de fleste bransjer.